3FM nieuws

Hoe eerlijk ben jij over jezelf?

foto: anp
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe eerlijk ben jij over jezelf?

Hoe zien jouw Facebook- en Instagramprofiel eruit? Goede kans dat ze vol staan met kleurige foto's en video's van jou en je vrienden op een feestje, bij een concert of op vakantie. Een verzameling van al je happy momenten. Maar in tegenstelling tot al die vrolijke berichten is het leven niet altijd leuk. Niemand is continu blij of gelukkig. Iedereen voelt zich wel eens eenzaam, angstig, verdrietig of depri. Maar praten hierover doen we niet zo snel.

Doe mee aan het onderzoek!

Doe mee aan ons onderzoek zodat we inzicht krijgen hoe het is gesteld met de mentale gezondheid onder jongeren. Wij vinden het belangrijk dat we open zijn over psychische klachten, hoe klein of groot die ook zijn, en dat we zo gezegd ons 'ware ik' laten zien.

#trueselfie-week op 3FM

Van 9 t/m 15 april is het #trueselfie-week op 3FM, die we organiseren met MIND Korrelatie. In die week stimuleren we jongeren om te praten over psychische issues in de breedste zin van het woord: sociale en prestatiedruk, eenzaamheid, angsten, burn-out, worstelingen en depressie.

(ANP)

Laat je ware ik zien

Niet alleen 3FM houdt een #trueselfie-week, op NPO 3 zijn er van 9 april t/m 16 mei programma's te zien met als thema #trueselfie, ook in samenwerking met MIND. Er komen veel televisieprogramma's, documentaires en after talks over dit thema. En dit allemaal om het makkelijker te maken om te praten over je shit, om problemen vroegtijdig te signaleren en om steun te krijgen, waardoor klachten niet verergeren. Deel je verhaal met #trueselfie en doe mee aan het onderzoek van EenVandaag.

Doe mee aan het onderzoek!

Zit je ergens mee of zie je het (even) niet meer zitten? Klik hier voor hulp. #trueselfie

Ster advertentie
Ster advertentie