3FM nieuws

Nothing But Thieves brengt nieuwe single 'Futureproof' uit

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves brengt nieuwe single 'Futureproof' uit

Goed nieuws voor Nothing But Thieves-fans: de band heeft zojuist de single 'Futureproof' gedropt! Of dit het voorproefje is van een nieuw vierde album is nog onduidelijk, maar het smaakt in ieder geval naar meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Britse band brak in 2015 door met Nothing But Thieves, een debuutplaat vol met anthems als: 'Itch', 'Hanging', 'Wake Up Call' en ex-3FM Megahit 'Trip Switch'. Toch was het de opvolger Broken Machine die de band in 2017 naar een hoger niveau tilde met onder andere 'Amsterdam', ook een ex-3FM megahit en ode aan onze hoofdstad.

Ziggo Dome

Op vrijdag 12 november 2021 staat het vijftal in de Ziggo Dome, de grootste headlineshow die de band tot nu toe gaf in Nederland. Eindelijk weer, sinds 2018 hebben de mannen al geen show gegeven in Nederland.

Ook wordt dit de eerste keer dat ze album nummer drie Moral Panic en de nieuwste single 'Futureproof' live ten gehore brengen in Nederland. Zin in!

3FM Festival Top 999

Afgelopen week kwam Nothing But Thieves nog als hoogste internationale binnenkomer binnen in de 3FM Festival Top 999 met hun orkestrale versie van 'Impossible' op nummer 16. Gaat 'Futereproof' volgend jaar de lijst halen? Oordeel zelf.

Sagid sprak Conor Mason over de nieuwe track

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie