3FM nieuws

S10 kondigt documentaire aan: 'Dat het goed blijft gaan met mij'

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 kondigt documentaire aan: 'Dat het goed blijft gaan met mij'

S10 heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een documentaire over haarzelf: Dat het goed blijft gaan met mij. De docu is op 22 mei live te zien op NPO 3, maar ook vanaf 20 mei al op NPO Start te streamen tijdens de week van mentale gezondheid.

Mentale gezondheid

De afgelopen jaren is S10 gevold door regisseurs Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis voor haar documentaire. Stien vertelt dat ze in de documentaire over haar mentale problemen praat waar ze als puber mee worstelde en wat er de afgelopen jaren in haar leven is veranderd. Dit zijn zowel de moeilijke momenten, maar ook de leuke, zoals bijvoorbeeld het songfestival. “Ik struggle vaak met de vraag: wil ik de donkerte delen als ik het liefst naar het licht wil?”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

S10: Storm om mij heen

S10 heeft een aantal jaar geleden ook een documentaire gemaakt met 3voor12, S10: Storm om mij heen. In de documentaire zien we hoe Stien jarenlang worstelt met stemmen in haar hoofd, terecht komt in een psychiatrische instelling en hier uiteindelijk weer haar weg uitvindt. Een verleden waar ze tot op vandaag nog iedere dag mee moet dealen en iets wat duidelijk terug te horen is in haar eigen muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie