3FM nieuws

S10 namens Nederland naar Eurovisie Songfestival 2022

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 namens Nederland naar Eurovisie Songfestival 2022

Wat een nieuws! De kroonprinses van de alternatieve pop vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival 2022, dit maakt de organisatie zojuist bekend. Welk nummer ze in mei gaat meenemen naar Turijn om ons land te vertegenwoordigen is nog onduidelijk, maar het gaat ongetwijfeld prachtig worden. Gefeliciteerd S10!

Over de deelname, vertelt S10: "Ik ontplof bijna van geluk bij het idee dat ik dit jaar mee mag doen aan het Eurovisie Songfestival”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van 3FM Talent naar Eurovisie Songfestival

S10 timmert al vanaf jonge leeftijd flink aan de weg, en is inmiddels een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziek. In de rapscene maakt S10 indruk met EP's Lithium en Diamonds, deze stijgende lijn zet ze vervolgens door in 2020 wanneer ze met 'Sorry' het grotere publiek bereikte, al snel werd bekroond tot 3FM Talent, meerdere 3FM Megahits én een Edison scoorde. En daar verscheen een paar maanden geleden 'Adem Je In', een adembenemend kwetsbaar nummer die ze samen schreef met Jacqueline Govaert van Krezip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie