3FM Serious Request

Honderden lichtjes in de lucht voor S10 bij 3FM Serious Request

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Honderden lichtjes in de lucht voor S10 bij 3FM Serious Request

Vanavond trapte S10 de vierde avond van 3FM Serious Request af met een krachtige versie van haar nieuwste single 'Mis'. Ze kreeg de hele Grote Markt zowel stil als aan het dansen. Alleen maar liefde op het plein!

Het duurde even, maar er is gelukkig nieuwe muziek van S10. Ze vlamde haar show op het plein meteen in met haar nieuwe track 'Mis'. Ze kiest daarmee voor elektronische beats die haar kwetsbare teksten een stukje dansbaarder maken. En die nieuwe muzikale weg konden ze in Nimma wel smaken. Een vol plein danste lekker mee.

S10 staat nu bovenaan de hitlijsten met 'De Leven'. Die speelde Kevin gisteren nog live in het Glazen Huis. Vorig jaar zong S10 nog het Serious Request 2022 campagelied met Kinderen en Kinderen. Ze mocht deze editie dus zeker niet ontbreken. Bekijk het optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog de heel deze week spelen de leukste artiesten bij het Glazen Huis. Check de line-up hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie