3FM nieuws

Bij zijn: intieme live sessie met Balthazar

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Bij zijn: intieme live sessie met Balthazar

3FM-dj Vera Siemons heeft voor de eerste editie van Live On Track een te gekke live sessie met de Belgische band Balthazar voor je geregeld! Op 23 maart staat de band voor 50 fans te spelen in de Wisseloord Studios in Hilversum. Bij zijn? Dat kan!

Wij zoeken namelijk de grootste Balthazar-fans om ze een mooi plekje te geven bij de Live On Track-sessie. Er worden in totaal 25 setjes van twee kaarten weggegeven. Je kunt dus ook een +1 meenemen!

Blijf op de hoogte van deze Live On Track door jezelf alvast op geïnteresseerd te zetten in ons Facebook-event. Volg daarnaast Vera op Facebook & Instagram en luister op zaterdag & zondag tussen 19:00 - 22:00 naar haar show Vera On Track op 3FM.

Aanmelden, gauw!

Jij kan hier dus bij zijn. Meld je hieronder aan en wie weet sta jij 's middags op 23 maart oog in oog met je favoriete band! Aanmelden kan tot woensdag 23:59. Op donderdag 21/03 wordt er contact opgenomen met de winnaars.

Terugkijken

Kan je er niet bij zijn? Dat is natuurlijk balen, maar niet het eind van de wereld. Je kunt deze Live On Track-sessie namelijk terugkijken en -luisteren in de show van Vera op 23 maart! Luister tussen 19:00 en 22:00 of kijk via deze link mee.

Ster advertentie
Ster advertentie