3FM nieuws

Joram Kaat presenteert 3FM Special over eenzaamheid

  1. Nieuwschevron right
  2. Joram Kaat presenteert 3FM Special over eenzaamheid

Elke laatste zondag van de maand hoor je op 3FM tussen 22:00 en 00:00 uur een 3FM Special. Deze uitzendingen hebben elke maand een ander thema en worden gepresenteerd door Joram Kaat. Zondag 26 april trapt hij af met het onderwerp eenzaamheid.

Joram: "Het is fantastisch om met 3FM-luisteraars in gesprek te gaan over onderwerpen die er écht toe doen. We trappen af met eenzaamheid onder jongeren, een actueel onderwerp in coronatijd. Maar denk ook aan thema’s als discriminatie, pesten of het woningtekort onder jongeren. De 3FM-specials gaan altijd over onderwerpen die onze luisteraars raken. We praten met experts én ervaringsdeskundigen."

Meepraten

Naast goede muziek zijn 3FM-luisteraars zijn een belangrijk onderdeel van deze specials. Via de gratis 3FM-app kunnen ze hun mening en ervaringen delen en zo in gesprek komen met de experts in de studio. Van elke 3FM Special verschijnt ook een podcast, zodat luisteraars alle gesprekken op een later moment kunnen terugluisteren.

Voor de specials werkt de EO nauw samen met Human. Joram: "Ik heb zin om boeiende uitzendingen te maken die luisteraars verder helpen. Dat past helemaal bij 3FM: goede muziek én met twee benen in het echte leven."

Intunen dus, zondag tussen 22:00 en 00:00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie