3FM nieuws

Dave Grohl en dochter Violet coveren samen 'Take The Box' van Amy Winehouse

foto: Dave Grohl
  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Grohl en dochter Violet coveren samen 'Take The Box' van Amy Winehouse

Het muzikale talent zit duidelijk in de familie! Foo Fighters-frontman Dave Grohl nam zijn dochter Violet de studio in, en speelden de track 'Take the Box' van Amy Winehouse. Dit is overigens niet de eerste keer dat de twee samen muziek maken, Dave Grohl neemt zijn dochter vaker mee naar optredens. En wij begrijpen wel waarom!

Check de cover van familie Grohl hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie