Nieuws

Foo Fighters brengen clip uit voor 'Love Dies Young'

foto: Foo Fighters
  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters brengen clip uit voor 'Love Dies Young'

Als je het aan iemand kunt overlaten een clip te maken, dan zijn het wel de Foo Fighters onder leiding van kapitein Dave Grohl. Misschien ken je de video's van 'Learn To Fly' of die van 'Everlong' al en weet je hoe het brein van de frontman in elkaar steekt. Mocht dat niet zo zijn, kijk dan snel voor wat vrolijkheid.

'Love Dies Young'

De single 'Love Dies Young' hoor je inmiddels ook al een tijdje op 3FM. Nu krijg je de video er gratis bij! Dave Grohl heeft 'm zelf geschreven en geregisseerd met in de spotlight Jason Sudeikis. Die ken je misschien van het Amerikaanse televisieprogramma Saturday Night Live of de film 'Horrible Bosses'.

In de clip zien we de gehele band als een team synchroonzwemmers die een peptalk krijgt van hun coach. Check 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bezige bijtjes

Sinds het album uitkwam in februari van dit jaar zijn de Foo's druk bezig met veel dingen. Zo heb je kunnen genieten van hun Bee Gees-tribute band de Dee Gee's en hebben ze een live studioversie van Medicine At Midnight uitgebracht.

Daarnaast maakten ze afgelopen maand bekend dat ze een horror/comedy film aan het maken zijn én werden ze in de Rock & Roll Hall of Fame geïntroduceerd door Paul McCartney. Dat check je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie