3FM nieuws

Foo Fighters spelen in eigen humoristische horrorfilm 'Studio 666'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters spelen in eigen humoristische horrorfilm 'Studio 666'

Foo Fighters kennen wij natuurlijk allemaal van hun muziek en vaak grappige muziekvideo's, maar de band zal vanaf 25 februari 2022 nu ook in een film te zien zijn. Studio 666 is humoristische horrorfilm waar de band twee jaar aan heeft gewerkt.

De film

In Studio 666 trekken de bandleden naar een spookhuis om een album op te nemen. Frontman Dave Grohl wordt bezeten door bovennatuurlijke krachten en de grote vraag is of het de band lukt om hun album af te maken. De locatie van de film is de band al goed bekend, Studio 666 wordt namelijk opgenomen in hetzelfde huis waar de band hun tiende plaat Medicine At Midnight opnam, dat in februari verscheen. Grohl zei destijds al in interviews dat de plek waar het album werd gemaakt behekst was.

Quote

We wilden dezelfde magie vastleggen die al onze favoriete rock 'n rollfilms hebben, maar dan met een twist

Dave Grohl

De Cast

Alle bandleden zullen acteren in de film, daarnaast zullen ook andere acteurs een rol spelen. Onder anderen Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega en Jeff Garlin zijn te zien in de film.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie