3FM nieuws

Win tickets voor Stromae in AFAS Live

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Win tickets voor Stromae in AFAS Live

De wereld gaat weer een stukje open en de concertagenda begint zich eindelijk weer te vullen! Een van de eerste grote concerten die eraan komt is van niemand minder dan Stromae. Volgende week 27 februari staat hij in een stijf uitverkochte AFAS Live. Ben jij een van de velen die naast tickets heeft gegrepen? Niet getreurd: dit weekend geeft 3FM tickets weg!

Hoe win je?

Het hele weekend worden er op 3FM tickets weggeven. Slinger de radio dus aan, luister goed of je het 3FM Ticketalarm hoort en wie weet sta jij op 27 februari wel live te genieten van Stromae. Houd 3FM daarnaast ook in de gaten op Instagram..

De kunstenaar is terug

Na een lange stilte, is Stromae eindelijk sinds 2021 weer terug met nieuwe muziek. En de hype is groter dan ooit. Eerst dropte de zanger 'Santé', en niet veel later volgde daarop de kwetsbare 'L'Enfer'. Beide liedjes werden direct 3FM Megahit.

Veel kans heeft Stromae nog niet gehad om deze nummers live ten gehore te brengen. Wel bracht hij onlangs een bezoekje aan Matthijs Gaat Door, waar beide nieuwe tracks inclusief strijkersensemble grote indruk maakte. Als dit een voorproefje is van zijn show in AFAS Live, belooft dat veel goeds:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie