3FM nieuws

Foals op Sziget: "We're very proud of our live shows"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Foals op Sziget: "We're very proud of our live shows"

Op dag 1 van Sziget treedt Foals op! Voordat de band de MainStage mag betreden spreekt 3FM-dj Jamie met Jimmy, de gitarist van de band.

Jagerbombs & stretches

Jimmy heeft net zijn verjaardag achter de rug, maar groots heeft hij het niet kunnen vieren. Foals was namelijk op tour met niemand minder dan Paramore. Na deze tour is de band vrij snel gedoken in de huidige festivaltour. Om dit vol te houden geeft Jimmy aan minder te drinken, goed zijn stretches te moeten doen, want je moet best een conditie hebben voor de hoeveelheid shows en reizen die bij zo'n tour komt kijken. Het ritueel van een Jagerbomb shotten voordat ze het podium opgaan, betreurt hij dan ook.

Wie Foals wel eens live heeft gezien, weet dat de band altijd een goede energie meenemen het podium op. En dit is iets wat ze ook graag terugzien in het publiek: "We're in it together. If we're bringing the energy, people will give it back".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie