3FM nieuws

Tom en Joe moeten de hele dag op de zender passen!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Tom en Joe moeten de hele dag op de zender passen!

Vanaf vandaag is het eindelijk zo ver en zijn Tom en Joe elke werkdag tussen 09:00 en 10:00 uur op 3FM te horen. Tenminste, dat dachten ze, want de 3FM-dj's hebben iets in petto voor hun nieuwe collega's: "Wij blijven brak in bed liggen en jullie moeten de hele dag op de zender passen."

Wanneer het 10 uur is, maar er nog steeds geen 3FM-dj te bekennen is in het pand om de twee af te lossen, krijgen Tom en Joe het een beetje benauwd. Dan verschijnt er een audio-appje van Jorien: "Jullie verruilden een ochtendshow voor een 9 tot 5 baan, dus ik heb een verrassing, ik ben er zometeen niet!"

Quote

“Jullie moeten vandaag de zender draaiende houden tot alle 3FM challenges zijn volbracht!”

3FM-dj Jorien

De rest van de 3FM dj's vonden dit wel een goed idee en zijn er vandaag ook niet. Ze hebben verschillende challenges bedacht waardoor Tom en Joe de zender beter leren kennen. Barend: "Jullie mogen pas naar huis als alle challenges zijn volbracht en tot die tijd moeten jullie zender draaiende houden! Want ik blijf lekker brak in bed liggen."

Tom was er al bang voor: "Ik heb geen idee wat ik nu kan verwachten. Het kan zo maar zijn dat we hier tot 8 uur vanavond zitten."

Welkom bij de hut Tom en Joe!

Ster advertentie
Ster advertentie