3FM Serious Request

Nieuwe 3FM-dj's Tom en Joe halen €500,- op met koffiebar bij het Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe 3FM-dj's Tom en Joe halen €500,- op met koffiebar bij het Glazen Huis

Het is mooi om te zien dat iedereen zich inzet voor 3FM Serious Request. Van mensen die al wat langer bij 3FM werken, mensen die niet bij 3FM werken, of mensen waarvan de inkt op het contract pas nét droog is. Ze staan bij Het Glazen Huis, onze nieuwe collega’s: Tom en Joe!

Vanaf 1 januari zijn Tom en Joe tussen 09:00 en 10:00 uur te horen op 3FM. Maar uiteraard komen ze alvast een steentje bijdragen voor 3FM Serious Request! En hoe kan dat ‘s ochtends nou beter dan met een stevig cafeïneshotje? Een beetje extra energie voor het plein én extra euro’s voor Stichting ALS Nederland!

Koffie to Joe!

Tom en Joe

foto: 3FM

Tom en Joe bij de koffiebar

Met hun koffiebar, waar je terecht kunt voor een heerlijke koffie-to-Joe, halen ze binnen een uurtje al 500,- op! “Sommige kopjes koffie werden verkocht voor wel 30,- per bakkie,” aldus Joe. Sophie vindt dat haar nieuwe collega’s binnen zo’n korte tijd een geweldige prestatie hebben geleverd. “Van mij mogen jullie bij 3FM blijven!”

Wijnand heeft iets in petto voor zijn nieuwe collega’s!

Wijnand daarentegen moet het allemaal nog maar even zien. “Als je denkt dat dit aan de bak gaan is, dan hebben wij 1 januari nog iets voor jullie in petto, want dat wordt pas echt hard werken, maar wat dat is, dat gaan jullie allemaal nog zien!”

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie