3FM nieuws

Ga kopje onder in HAEVNs dromerige onderwaterwereld

  1. Nieuwschevron right
  2. Ga kopje onder in HAEVNs dromerige onderwaterwereld

Oud-3FM Megahit 'Fortitude' was slechts een voorproefje van het langverwachte debuutalbum van HAEVN. 'Back In The Water' is het échte werk, de eerste officiële single. Een dromerig meezing-liedje dat je op repeat wilt zetten. En dat mag. Toe. Doe maar.

Europa here we come

'Back In The Water' staat op Eyes Closed, het debuutalbum dat Marijn van der Meer en Jorrit Kleijen eind mei (eindelijk) uitbrengen. Eigenlijk zou de plaat eerder komen, maar omdat de verwachtingen zo hoog zijn is de releasedatum uitgesteld, zodat er in het buitenland nog even flink gesleuteld kan worden aan de promotie. En hé, dat is maar goed ook, want hun (nieuwe) liedjes zou je niet mogen missen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Megahit

'Fortitude' werd in december 2017 uitgeroepen tot 3FM Megahit. Eigenlijk was dat helemaal niet de bedoeling, want dat liedje was slechts een soort eerste release van het aankomende album, vertelde Marijn aan 3FM-dj Frank van der Lende. Maar de dj's van 3FM vonden 'm zo goed, dat ie werd 'ie toch gewoon werd uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Maar goed, 'Back In The Water' is dus het "echte werk" van het Amsterdamse duo en dat klinkt zeker weten naar meer, dus kom maar door met dat album. Wij zitten er klaar voor.

3FM Now Playing op Spotify

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie