3FM nieuws

The Kooks hebben weer een meezinger te pakken

  1. Nieuwschevron right
  2. The Kooks hebben weer een meezinger te pakken

Het is een tijdje stil geweest rondom Luke Pritchard en z'n maten, maar afgelopen zomer was er dan ineens een nieuw album én een tour langs de festivals. 'Pamela' is geschreven met een gedachte: er stond nog geen grappig liedje op het album. Met dit nummer heeft de band weer een lekkere meezinger te pakken op de festivalweides.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luke: "I wrote 'Pamela' because I was like, 'I need to write a funny song for the album' and we didn’t really have any funny songs. I really wanted to put some humor on the record because I think British bands…that’s one of the things I love about British bands, is when they have a bit of humor on their records."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verliefd zijn op een patient

De zanger geeft aan dat het lied eigenlijk gaat over het verliefd worden op een psychisch patient, zonder dat je weet dat dit zo is. Aanvankelijk denk je dat het een coole chick is, maar naarmate je verder met elkaar gaat kom je erachter dat het allemaal nét een beetje anders is. Aan het einde van de dag komen de ziekenhuismedewerkers haar weghalen. Buzzkill.

Meer nieuwe muziek?

Bekijk dan even de 3FM Now Playing voor een verse mix aan nieuwe muziek, elke week!

Ster advertentie
Ster advertentie