3FM nieuws

Goldband knalt met nieuwste single 'Sex' in debuutoptreden bij de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband knalt met nieuwste single 'Sex' in debuutoptreden bij de 3FM Live Box

De Haagse boys komen met nog een nieuwe knaller na hun ultieme zomer hit ‘You & Me’. Ze doen hun debuut optreden van ‘Sex’ in de 3FM Live Box bij Wijnand in de Ochtend. Ze treden op met gloednieuwe plaat en hebben misschien wel zomerhit nummer twee op hun naar gezet, genieten!

'Sex'

Goldband is omringd door sprankelende versiering in de 3FM Live Box en compleet gehuld in feestelijke kostuums wanneer ze uit volle borst de teksten van hun partyplaat ‘Sex’ beginnen te zingen. “Ik wil met jou naar bed, groetjes Milo, Bo en Kareltje!”.

Goldband gaf aan dat ze even wat rustiger aan doen deze zomer en alleen verschijnen op drie festivals, toevallig wel van de grootste in Europa: Pukkelpop, Sziget en Lowlands. Later dit jaar geven ze maar liefst drie shows in de Ziggo Dome en een in Sportpaleis. Fans waren al bang dat ze geen nieuwe muziek meer zouden uitbrengen na de banger ‘You & Me’.

Wijnand vroeg de Haagse boys ernaar. Goldband: “we dachten, we doen nog één liedje, nog eentje dan”. En of ze dat gedaan hebben! Want ‘Sex’ zou zomaar dé zomerhit kunnen worden volgens Wijnand: “De hele wereld heeft een poging gewaagd, maar dit wordt 'm hoor, de zomerhit van 2024”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie