3FM nieuws

'Alone Star' van The Vaccines is de nieuwe 3FM Megahit

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Alone Star' van The Vaccines is de nieuwe 3FM Megahit

Na het nummer 'Headphones Baby', dat je veel op 3FM hebt kunnen horen, pakken The Vaccines deze week de 3FM Megahit met 'Alone Star'. Je hoort het nummer de komende week extra veel, dus hier alvast alles wat je erover moet weten.

The Vaccines zijn terug

10 september verschijnt het vijfde studioalbum Back In Love City van The Vaccines, met daarop de eerder uitgebrachte singles 'Headphones Baby', de titeltrack 'Back In Love City' en nu dus 'Alone Star'.

De nieuwe track komt met een snel bespeelde gitaar op gang, maar gaat in het refrein helemaal los zoals we The Vaccines kennen. "You're Not Alone!" roept frontman Justin Young achter elkaar in deze catchy rockplaat.

Het nummer lijkt ongeveer dezelfde sound te hebben als de vorige singles, waardoor er al een goed visitekaartje is afgegeven voor wat er in september te verwachten is!

Country disco paradijs

De video begint cryptisch: twee mensen met een schatkaart, die opzoek zijn naar de locatie van een hartvormig gat. Na door een stoffige woestijn te lopen, komen ze eindelijk aan bij een motel, gevuld met slow-motion starende mensen.

Maar waarom staren ze allemaal zo levenloos? Dat ontdek je zodra het hartvormige gat wordt gevonden: een heus neon country-discospektakel breekt dan uit. Glitters, wijde broeken en zwierig dansende mensen, kortom: alles wat je maar nodig hebt voor een feest.

Check de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie