3FM nieuws

Het is dubbel feest want 3FM-dj Eva Koreman zit ook in Expeditie Robinson!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het is dubbel feest want 3FM-dj Eva Koreman zit ook in Expeditie Robinson!

Naast onze eigen Frank van der Lende is ook Eva Koreman één van de deelnemers van het 20e seizoen van Expeditie Robinson. Dat wil dus zeggen: dubbel 3FM feest tijdens dit jubileumseizoen!

'Hoe heeft dit kunnen gebeuren?'

Eva hoefde niet eens na te denken over de vraag of ze mee wilde doen met Expeditie Robinson, ze wist het direct. "Dit maak je maar één keer mee, dus ik heb er geen seconde over nagedacht en meteen 'ja' gezegd". Volgens Eva is dit zo een once in a lifetime-dingetje waar je hoofd naar hele verre plekken gaat en je dingen gaat afvragen als: 'Welke keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt, hebben nou weer tot hier geleid?', 'hoezo sta ik hier op een onbewoond eiland?' en 'hoe gaat dit goedkomen?'.

En... is het ook goedgekomen? "Nou, ik heb dus de tik om te giechelen en lachen op momenten dat ik erdoorheen zat. Soms was er bijvoorbeeld iemand die met z'n kont in het zand zat, terwijl ik lachend voor me uit staarde. En dan zie je bijvoorbeeld ineens collega Frankie langskomen met z'n vlechtjes in".

Expeditie Robinson xx

Wanneer en waar kan je kijken? Vanaf het komende seizoen is Expeditie Robinson niet meer te zien op RTL5. Het programma verhuist namelijk naar RTL4. Niet alleen de zender, maar ook de dag veranderd. Vanaf 1 september is Expeditie Robinson te zien op de zondag- in plaats van donderdagavond om 20:00. In totaal duurt het seizoen 16 weken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie