3FM nieuws

Glazen Huis-dj’s in het zonnetje gezet door N.E.C. Nijmegen

foto: N.E.C. Nijmegenfoto: N.E.C. Nijmegen
  1. Nieuwschevron right
  2. Glazen Huis-dj’s in het zonnetje gezet door N.E.C. Nijmegen

Tijdens de wedstrijd N.E.C. Nijmegen – SC Heerenveen werden 3FM dj’s Wijnand Speelman, Sophie Hijlkema en Barend van Deelen in het zonnetje gezet. In de rust kwam het drietal het veld op en kregen ze een N.E.C.-shirt overhandigd door niemand minder dan Zoë van der Berg voor hun bijdrage aan het ALS Fonds tijdens 3FM Serious Request 2023.

Afgelopen editie kwam 3FM Serious Request in actie voor Stichting ALS Nederland. Eén van de ALS-patiënten waar geld voor werd opgehaald is Zoë van der Berg. Zoë overhandigde de dj’s, die geheel in stijl een clubjasje droegen, een N.E.C.-tenue. De voetbalclub zette de dj’s nog een keer in het zonnetje wegens de memorabele 3FM Serious Request in Nijmegen.

N.E.C. in actie

N.E.C. Nijmegen kwam tijdens 3FM Serious Request ook in actie. Onder de naam ‘ALS je wat kunt missen’ heeft de voetbalclub onder meer een veiling, een businessclubavond en een loterij georganiseerd. Uiteindelijk verzamelde de club ruim €25.019,- voor Stichting ALS Nederland. N.E.C.-directeur Wilco van Schaik, doelman Jasper Cillessen en clubmascotte Bikkel kwamen naar het Glazen Huis om de cheque te overhandigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie