3FM nieuws

Anne Kuik (CDA): "We komen juist op voor jongeren en ondernemers!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Anne Kuik (CDA): "We komen juist op voor jongeren en ondernemers!"

Nog geen idee op wat je gaat stemmen? 3FM helpt je een goede keuze te maken! Elke dag komt er een politicus langs bij de ochtend- en de middagshow hier op 3FM. Dit keer: Anne Kuik (CDA).

Na Sophie Hermans (VVD), Senna Maatoug (GroenLinks), Rob Jetten (D66), Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), Peter Kwint (SP) en Quinsy Gario (Bij1), Laurens Dassen (Volt), Nicki Pouw-Verweij (JA21), komt Anne Kuik (CDA) langs bij Frank en Eva.

Voor het hele overzicht van alle podcasts, programma’s, YouTube-series en artikelen over de verkiezingen, ga naar www.3fm.nl/verkiezingen.

Niet alleen een boerenpartij

Een luisteraar vraagt zich af waarom hij als kledingverkoper op de 'boerenpartij' CDA zou moeten stemmen. Anne Kuik beantwoord dit als volgt: "Wij komen inderdaad heel erg voor boeren op, maar dit betekent niet dat we dit niet voor andere doelgroepen doen. Juist ook voor jongeren en ondernemers komen wij op!"

"Is een klein jointje op zijn tijd niet gewoon lekker?"

CDA is erg streng op het drugsbeleid. "80% van geproduceerde drugs uit Nederland wordt naar het buitenland gescheept, en dat zou met een legalisering ook niet weggaan."

Vergeet niet te stemmen op 17 maart en zet je stem niet op mute!

Ster advertentie
Ster advertentie