3FM nieuws

Nicki Pouw-Verweij (JA21): "Mensen zijn blij dat er een realistische rechtse partij is"

  1. Nieuwschevron right
  2. Nicki Pouw-Verweij (JA21): "Mensen zijn blij dat er een realistische rechtse partij is"

Nog geen idee wat je gaat stemmen volgende week? 3FM helpt je een goede keuze te maken! Elke dag komt er een politicus langs bij de ochtend- en de middagshow hier op 3FM.

Na Sophie Hermans (VVD), Senna Maatoug (GroenLinks), Rob Jetten (D66), Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), Peter Kwint (SP) en Quinsy Gario (Bij1), Laurens Dassen (Volt), komt Nicki Pouw-Verweij (JA21) langs bij Sander.

Voor het hele overzicht van alle podcasts, programma’s, YouTube-series en artikelen over de verkiezingen, ga naar www.3fm.nl/verkiezingen.

Mensen blij met nieuwe rechtse realistische partij

Nadat Nicki Pouw-Verweij opstapte bij Forum voor Democratie, is ze samen met Annabel Nanninga en Joost Eerdmans de partij JA21 begonnen. "Je merkt nu we aan het flyeren zijn op straat, dat mensen echt heel blij zijn", zei Nicki bij Sanders Vriendenteam.

"Tijdens de lockdown ben ik bts-fan geworden"

Naast alles rondom de campagne is er ook ruimte voor muziek. Door de lockdown heeft ze niemand minder dan de Zuid-Koreaanse boyband BTS ontdekt. Samen met Thijs gingen ze ontzettend los op 'Dynamite'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar staat ja21 eigenlijk voor?

Als tweede gast van de dag komt Anne Kuik van CDA nog langs bij Frank & Eva. Vergeet niet te stemmen op 17 maart en zet je stem niet op mute!

Ster advertentie
Ster advertentie