Naar homepage
3FM nieuws

Plan je droomvakantie met de '3 Op Reis'-podcast

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Plan je droomvakantie met de '3 Op Reis'-podcast

Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij 3 Op Reis? Dan heb je geluk! In de podcast 'De Koffer in met 3 Op Reis' hoor je elke zondag van Chris Zegers en Nienke de la Rive Box verhalen rondom de nieuwste aflevering. Spoiler: het gaat niet altijd even lekker...

3 Op Reis

Dit seizoen zie je elke vrijdagavond een nieuwe aflevering van 3 Op Reis op tv. En omdat jij natuurlijk super nieuwsgierig bent geworden, krijg je elke zondag nóg meer informatie over de aflevering in een podcast.

Naast de nuttige informatie die je in de aflevering zelf ziet, hoor je hier alle grappige, ongewone en vooral handige tips om jouw droomreis perfect te maken. Wat moet je bijvoorbeeld allemaal wel of niet doen als je vulkanen gaat beklimmen in Zuid-Italië? Welke fietsroute door Frankrijk is nou de mooiste?

Roemenië

Voor iedereen die eropuit wil trekken naar bossen: probeer het gebergte De Karpaten in Roemenië. Hier vind je het hoogste percentage oerbossen en kun je de wilde natuur van dichtbij meemaken. Nienke is hier te paard doorheen gereisd en komt onderweg zelfs een bruine beer tegen.

Benieuwd naar haar ontmoeten? Check de laatste aflevering dan hier!

Tanzania

Heb jij altijd al de Lion King in het echt willen meemaken? Of, nou ja, de openingsscene in ieder geval? Dan moet je een vakantie plannen naar de Serengeti, 's werelds grootste safaripark. Zelfs als dit volgens Nienke en Chris niet eens het beste safaripark is! Verder vertelt Nienke over al haar spannende ontmoetingen met verschillende dieren, maar ook hoe ze daar een bruiloft crashte.

Benieuwd naar de aflevering? Je kunt hem hier meteen luisteren!

Isle Of Eigg

Niet Nienke, maar Maurice Lede reist deze week door Schotland met een stoomtrein die verdacht veel op de Zweinstein Express lijkt. Eigenlijk lijkt hij er niet alleen op, het is de daadwerkelijke trein uit de beroemde Harry Potterfilms! Eindbestemming: het piepkleine Isle of Eigg, waar de honderd bewoners off the grid wonen. Natuurlijk vraagt Chris Zegers alle interessante vragen, en dan ook over een andere bekende fantasy reeks: niemand minder dan J.R.R. Tolkien van Lord Of The Rings is namelijk geinspireerd door deze locatie.

Benieuwd welk plekje dit precies is? Luister dan hier naar de nieuwste aflevering.

Australië

Deze week is het team in Australië geweest en heeft Nienke meerdere ontmoetingen gehad met het inheemse dierenrijk. Naast wilde dolfijnen heeft ze ook een lichtgevende schorpioen vastgehouden. In de podcast wordt dan ook een hele populaire vraag gesteld: willen dan echt álle dieren in Australië je dood hebben?

Benieuwd wat ze allemaal te vertellen hebben? Check dan de aflevering hier.

Groenland, Italië, Rwanda en Frankrijk

Het seizoen is al een paar weken bezig, en dit is alleen maar voordelig voor jou! Je kunt namelijk al vier afleveringen terugluisteren. Ben jij van plan om ooit een droomreisje naar Groenland, Zuid-Italië, Rwanda of Frankrijk te maken? Dan helpen deze vier afleveringen jou alvast op weg met alle extra informatie die je maar nodig kunt hebben!

Luister hier alle afleveringen terug (ja, ook die van het vorige seizoen!).

Gerelateerde podcast

De koffer in met 3 op Reis

De koffer in met 3 op Reis

Ster advertentie
Ster advertentie