3FM nieuws

Na concerten misschien ook festivals gecanceld door coronavirus

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Na concerten misschien ook festivals gecanceld door coronavirus

Eerder werden er al verschillende concerten afgelast uit vrees voor het coronavirus. Nu is ook Ultra Music Festival Miami bang voor de uitbraak. Het virus heeft ervoor gezorgd dat veel artiesten hun shows - of zelfs hele tours - moesten cancelen wegens veiligheidsredenen.

Het festival, dat zou plaatsvinden van 20 t/m 22 maart, moet zelf nog met een officieel statement naar buiten komen. Deze wordt verwacht op 6 maart. Naast het dance festival in Miami, heeft ook Amerikaanse band Slipknot besloten de stekker uit hun Azië tour te trekken. "Keuzes als deze zijn niet makkelijk, maar de veiligheid van de fans gaat altijd voor," vertelt de band over hun beslissing.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerder werden deze concerten al gecanceld

Waar BTS, Green Day en Stormzy eerder hun Azië tours afzegden wegens de uitbraak van het virus, volgen steeds meer bands dat voorbeeld. 3FM-dj Frank sprak in de ochtendshow met Saskia van de GGD over de maatregelen die in Nederland genomen worden tegen het coronavirus. Bekijk het hele fragment hier, inclusief handige tips en tricks.

Ster advertentie
Ster advertentie