3FM nieuws

Freek (30) mocht niet gefeliciteerd worden op werk vanwege Corona-maatregelen

  1. Nieuwschevron right
  2. Freek (30) mocht niet gefeliciteerd worden op werk vanwege Corona-maatregelen

3FM-dj Sander Hoogendoorn deed vanochtend even een rondje langs alle werkplekken van Nederland om te checken hoe het staat met de Corona-voorzorgsmaatregelen. In zijn ochtendshow Sanders Vriendenteam sprak hij o.a. met Freek (30) die zijn mooiste dag van het jaar niet helemaal in vol ornaat kon vieren...

Pompjes, zakdoekjes en desinfecterende gel staat overal op de kantoren. Sander deed vanochtend een oproepje om de meeste gekke maatregelen die worden getroffen op dit moment.

De Corona-maatregelen

De 3FM-dj belde o.a. met Maarten die op een laboratorium werkt en Stefan die met zijn vrachtwagen onderweg naar Lombardije is. Bij Maarten gaat het ver vindt hij. "Iedere dag bij binnenkomst wordt mijn temperatuur gemeten. We mogen geen koffie meer voor elkaar halen, het bedrijfsrestaurant is gesloten en alle vergaderingen moeten via Skype."

Voor Stefan is het ook een gekke dag. Hij is onderweg naar Italië en om precies te zijn: Lombardije. "Vrachtwagenchauffeur. Leuk is anders, maar het moet..."

Geen felicitaties als je jarig bent

Maar voor Freek was het helemaal een beetje treurig. Hij werd afgelopen week dertig jaar. Maar net op de dag dat er een algemene mail rond was gegaan dat 'handje schudden' en 'elkaar begroeten met zoenen' niet meer was toegestaan. "Toen stond ik daar heel zielig met mijn cakejes en muffins, maar niemand mocht mij meer feliciteren haha."

Hoe dat voor Freek voelde? Dat bekijk je hieronder terug!

Meer weten over het Corona-virus? Check nos.nl voor het allerlaatste nieuws!

Ster advertentie
Ster advertentie