3FM nieuws

BTS en Stormzy cancelen shows wegens coronavirus

  1. Nieuwschevron right
  2. BTS en Stormzy cancelen shows wegens coronavirus

Dat de wereld zich een beetje zorgen maakt om het coronavirus is wel duidelijk. Dat begint nu ook door te dringen bij artiesten, die shows in Azië cancelen wegens het virus. K-pop band BTS, Amerikaanse band Green Day en Britse rapper Stormzy hebben bekendgemaakt deze shows vooralsnog uit te stellen.

Grote teleurstelling

Stormzy, die bekend staat als iemand die shows niet zomaar afzegt, heeft bekendgemaakt zijn uitverkochte shows in Maleisië, Singapore, Japan, China en Zuid-Korea uit te moeten stellen wegens angst voor het virus. De nummer 5 van de 3FM List List 2020 zou zijn Azië-tour in maart starten. Het is nog onbekend wanneer deze gemiste optredens zullen worden ingehaald.

Verder heeft ook Amerikaanse band Green Day aangekondigd hun 'Hella Mega' tour niet te gaan voortzetten op het continent. Ze geven hierbij aan dat hun tour, wegens bezorgdheid om de gezondheid van aanwezigen, uitgesteld gaat worden. De nieuwe data voor de optredens zal snel bekend gemaakt worden, geeft de band aan.

Ook de mega populaire k-pop band BTS heeft bekendgemaakt de eerste vier shows van hun wereldtour in Zuid-Korea te cancelen door de uitbraak van het virus. BTS had vooralsnog shows gepland op 11, 12, 18 en 19 april van dit jaar, die naar verwachting bezocht zouden worden door ruim 200.000 bezoekers. Een grote teleurstelling voor hen, dus.

Maatregelen

Frank sprak in de ochtendshow met Saskia van de GGD over de maatregelen die in Nederland genomen worden tegen het coronavirus. Bekijk het hele fragment hier, inclusief handige tips en tricks.

Ster advertentie
Ster advertentie