3FM nieuws

Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request

De 20e editie van 3FM Serious Request vindt plaats in Nijmegen! 3FM-dj Barend stond verstopt op de Grote Markt, onder een groot zwart doek en gaf hints aan Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Na een reeks tips, kwam daar dan zojuist de grote onthulling.

De oudste stad van Nederland

Het is de oudste stad van Nederland, een studentenstad en er woont een muzikaal sprookjesfiguur (dat refereerde natuurlijk naar popzaal Doornroosje): dat waren de hints waar de 3FM-luisteraars het vanmorgen mee moesten doen. Na een hoop foute pogingen, verloste Barend ons eindelijk: "Ik sta nog steeds in dat kleine hokje. Het voelt gek, want de zomer is net begonnen, maar over een halfjaar staan we hier. Dit is een plek waar je alleen maar kunt dromen, dit is een stad waar hij hoort te staan. 5, 4, 3, 2, 1, het Glazen Huis staat in Nijmegen!"

Bekijk de ontknoping hier

Burgemeester Bruls verwelkomt Barend

Na de onthulling ging Barend in gesprek met de burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls: "Je bent in de oudste stad, met zo'n jonge zender. Er wonen hier heel veel jonge mensen, dus ik verwacht veel enthousiasme in december. Ik verwacht dat de Nijmegenaren jullie zullen opzoeken en massaal zullen steunen."

button arrow
button arrow
foto: Tobias Post

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie