3FM nieuws

Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het Glazen Huis staat dit jaar in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request

De 20e editie van 3FM Serious Request vindt plaats in Nijmegen! 3FM-dj Barend stond verstopt op de Grote Markt, onder een groot zwart doek en gaf hints aan Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Na een reeks tips, kwam daar dan zojuist de grote onthulling.

De oudste stad van Nederland

Het is de oudste stad van Nederland, een studentenstad en er woont een muzikaal sprookjesfiguur (dat refereerde natuurlijk naar popzaal Doornroosje): dat waren de hints waar de 3FM-luisteraars het vanmorgen mee moesten doen. Na een hoop foute pogingen, verloste Barend ons eindelijk: "Ik sta nog steeds in dat kleine hokje. Het voelt gek, want de zomer is net begonnen, maar over een halfjaar staan we hier. Dit is een plek waar je alleen maar kunt dromen, dit is een stad waar hij hoort te staan. 5, 4, 3, 2, 1, het Glazen Huis staat in Nijmegen!"

Bekijk de ontknoping hier

Burgemeester Bruls verwelkomt Barend

Na de onthulling ging Barend in gesprek met de burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls: "Je bent in de oudste stad, met zo'n jonge zender. Er wonen hier heel veel jonge mensen, dus ik verwacht veel enthousiasme in december. Ik verwacht dat de Nijmegenaren jullie zullen opzoeken en massaal zullen steunen."

button arrow
button arrow
foto: Tobias Post

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request zet zich ook dit jaar in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Welke 3FM-dj’s dit jaar in het Glazen Huis actievoeren wordt op een later moment bekendgemaakt.

Meer informatie over het Glazen Huis

Ster advertentie
Ster advertentie