3FM nieuws

Geen seconde verveling bij Imagine Dragons op Sziget

foto: Sven Driessen
  1. Nieuwschevron right
  2. Geen seconde verveling bij Imagine Dragons op Sziget

Confetti, gigantische ballonnen en een retestrakke set: Imagine Dragons verveelt geen seconde op Sziget. Op spectaculaire wijze sluit de band dag twee van Sziget af.

Spectaculaire show

Wie Imagine Dragons ooit eerder heeft gezien, weet dat de band alles uit de kast trekken om een show neer te zetten die op ieder moment vermaakt. Frontman Dan maakt ruim gebruik van het gehele podium, de confetti-kanonnen en een hele hoop poespas. Maar: ook muzikaal houdt de gehele show stand. In het publiek word je meegenomen van de ene meezinger naar de ander, af en toe met een mooie emotionele speech tussendoor.

Setlist

  1. My Life
  2. Believer
  3. It's Time
  4. I'm So Sorry
  5. Thunder
  6. Birds
  7. Follow You
  8. Natural
  9. Whatever It Takes
  10. Sharks
  11. Enemy
  12. Bad Liar
  13. Demons
  14. On Top of the World
  15. Bones
  16. Radioactive
  17. Walking the Wire(“My Life” reprise)
button arrow
button arrow
foto: Sven Driessen

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie