3FM nieuws

Vampire Weekend brengt de zon terug met 'This Life'

foto: Getty Images
  1. Nieuwschevron right
  2. Vampire Weekend brengt de zon terug met 'This Life'

Mis jij het lekkere lenteweer van afgelopen week ook zo? Vampire Weekend brengt de zon weer een klein beetje terug met 'This Life' en 'Unbearably White'. Het zijn de laatste twee tracks die de band deelt voordat het album Father Of The Bride verschijnt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Track van de dag

3FM-DJ's Frank en Eva vinden 'This Life' zo fijn dat 'ie benoemd is tot track van de dag in hun programma's! Je gaat 'm dus meerdere keren voorbij horen komen op 3FM vanavond.

Het is een zomers nummer door het typische uptempo Vampire Weekend-gitaarwerk. Danielle, van de band HAIM, heeft op dit album een groot aandeel en verzorgt bij 'This Life' de achtergrondzang. Het zijn de laatste twee nummers die de band deelt voordat het hele album op 3 mei verschijnt.

18 tracks

Lang wachten wordt beloond, want op het nieuwe album komen maar liefst achttien nieuwe tracks te staan! Daarvan kennen we wel al een aantal nummers, zoals ex-3FM Megahit 'Harmony Hall'.

En zo gaat 'ie eruit zien!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen Rostam Batmanglij meer...

Dit album is tevens het eerste album dat wordt uitgebracht zonder gitarist Rostam Batmanglij. Hij heeft in 2016 besloten om uit de band te stappen om te werken aan solo-projecten. Toekomstige samenwerkingen met zijn oude band sluit hij echter niet uit.

Meer Vampire Weekend?

Kun je geen genoeg krijgen van Vampire Weekend? Deze zomer staan ze op Down The Rabbit Hole en een paar maanden later spelen ze in de AFAS Live. Tot die tijd houden we je zoet met deze artikelen over de band:

- Waarom speelt Vampire Weekend 3x 'A-Punk' in 1 show?
- Vampire Weekend covert Post Malone en het is fantastisch
- Vampire Weekend deelt 2 nieuwe tracks

Ster advertentie
Ster advertentie