3FM nieuws

RONDÉ danst gebroken hart weg in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ danst gebroken hart weg in de 3FM Live Box

De wekker gaat vandaag vroeg voor RONDÉ. De band komt namelijk Rob en Wijnand en de Ochtendshow vergezellen én voorzien van een live versie van nieuwste track en ex-3FM Megahit 'Break My Heart'. Dat is nog eens lekker wakker worden!

"Breek mijn hart maar, ik stijg er toch wel bovenuit!"

Al klinkt de titel van de track treurig, als je luistert naar de lyrics merk je al snel dat het nummer niet over een verdrietige break-up gaat, maar juist een empowering boodschap bevat:

Every time you break my heart, I know I'll be stronger
Talk me down, I'll only grow taller
Break my heart, you can't pull me under

"Het lijkt eigenlijk net een wraaknummer", valt ook Wijnand op, "Waar komt de inspiratie vandaan?" Daarover vertelt frontvrouw Rikki het volgende: "Het nummer is eigenlijk een ode aan alle mensen die ooit mijn hart hebben gebroken en mij ooit verdriet hebben gedaan. Ik heb er een positieve draai aan gegeven. Ik heb er heel veel lessen uit geleerd, ik ben er sterker en een beter mens van geworden: kom maar op, breek mijn hart maar. Ik stijg er toch wel bovenuit!"

Check hier het hele gesprek met RONDÉ:

'Break My Heart'

Een mooie kijk op verdriet en gebroken harten, en het klinkt live ook nog eens fantastisch. Check hier de track in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalzomer

De band heeft deze zomer ook weer een hele rits festivals in de agenda staan, waar ze deze nieuwe single live zullen spelen. Zo hebben ze net hun debuut op Pinkpop achter de rug én een show op Concert at Sea achter de rug, maar er staat nog genoeg op de planning zoals onder andere Zwarte Cross. Na een uitverkochte tour in april, kondigt RONDÉ ook alweer een nieuwe grote show aan in TivoliVredenburg aankomend december.

Debuut van RONDÉ op Pinkpop terugkijken? Dat kan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie