3FM nieuws

S10 geeft concert in Carré voor jongeren met psychische problemen

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 geeft concert in Carré voor jongeren met psychische problemen

3FM Talent (en #9 in de 3FM Live List) S10 staat op 25 maart met een show (Insane in Carré) in Carré Amsterdam, voor jongeren die worstelen met psychische problemen. Dat doet ze niet alleen: Willem, Yung Nnelg, Ares en Wende Snijders komen langs om een aantal liedjes te doen.

Dankbaar

S10 heeft zelf een geschiedenis in de psychiatrie en denkt vaak na over hoe ze mensen die daar ook doorheen gaan, kan helpen. Dat doet ze al door middel van haar muziek, maar nu dus ook via een speciale avond in Carré. De Hoornse rapper plaatste een statement op haar Instagram-pagina.

"Het raakt me elke dag opnieuw dat ik met mijn stem en muziek mensen kan raken zoals verschillende artiesten bij mij hebben gedaan. Er zijn nog steeds veel dingen die mis gaan en beter kunnen in de psychiatrie. Toen het slechter met mij ging (vaak in de winter) ging ik veel naar concerten. Muziek inspireerde me en ik keek altijd heel erg uit naar de concerten die ik gepland had staan. Daarom wil ik, samen met Carré, deze show doen voor jongeren in de psychiatrie. Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mag doen en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie