Video

S10 ging als 12-jarig meisje niet door bij The Voice, nu pakt ze het podium

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 ging als 12-jarig meisje niet door bij The Voice, nu pakt ze het podium

S10 was tijdens Muzikanten Maandag te gast bij De Bende van Van der Lende. Deze dame is er eentje om in de gaten te houden de aankomende tijd. Daarom staat ze ook op nummer 9 in de 3FM Live List! Ze sprak met Frank o.a. over haar ervaring bij The Voice en de tijd dat ze de zin van het leven niet meer inzag.

Sterke persoonlijkheid

S10 heeft veel meegemaakt. Ze belandde in een isoleercel en vond dat ze niet meer moest leven. Aan die negatieve mindset heeft ze nu een positieve draai gegeven. Vooral omdat ze weet wat haar teksten misschien met mensen kan doen die hetzelfde meemaken. "Ik vind het heel sick wat ik met muziek heb, mensen nu met mijn muziek hebben." zegt ze over het inspirerende effect van muziek.

The Voice op 12jarige leeftijd

Op 12-jarige leeftijd deed S10 zelf mee met The Voice Kids verklapt ze wanneer Frank vraagt wat ze van The Voice vindt. Was het terecht dat ze niet doorging? "Ja, probably. Denk het wel." antwoordt ze daarop. "Eerlijk is eerlijk. Het is maar goed dat het niet is gebeurd" voegt ze ook nog toe. Ze is namelijk bang dat ze dan nu niet de muziek had gemaakt die ze gemaakt heeft.

Meedoen als jurylid ziet ze wel zitten, maar ze zou wel streng zijn. Emotie en passie zijn voor haar belangrijk. Staat er iemand tegenover haar waar ze dat niet bij voelt? Dan zal "Sorry, maar je pakt me gewoon niet." haar antwoord zijn.

Bekijk het hele interview met S10 hier terug:

Roddelradio met S10

Er valt eigenlijk weinig te roddelen over S10. Tóch heeft Frank een paar roddeltjes gevonden over de zangeres. O.a. over haar extreme schaamte. Check hieronder roddelradio:

Meer S10?

Wil je meer over S10 te weten komen? Check dan hier toffe optreden van haar vanuit de 3FM Live Box en hieronder de bijzondere documentaire die 3voor12 over haar maakte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie