3FM nieuws

Martin Garrix en Bono slaan handen ineen voor ‘We Are The People’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix en Bono slaan handen ineen voor ‘We Are The People’

Martix Garrix en U2 frontman Bono zijn een samenwerking aangegaan om het nummer 'We Are The People' te schrijven. Hiermee hebben ze de EK hit van dit jaar geschreven, zelfs als het proces een beetje ongewoon is geweest. Het EK kun je dit jaar overal tussen 11 juni en 11 juli volgen!

Nieuwe tekst

Vorig jaar al had Martijn (Martin Garrix) de muziek al geschreven. De demo die hij met een vriend heeft geschreven is opgepakt door Bono en gitarist The Edge. De originele melodie bestaat nog, maar dat is zo ongeveer het enige.

De teksten die Martijn origineel voor het nummer had geschreven, zijn allemaal veranderd. Gelukkig vindt hij dat niet zo erg, aangezien Bono meer betekenis achter de teksten heeft gezet. En zelfs als deze teksten nog vóór Corona zijn geschreven, zijn ze nu belangrijker dan ooit.

Check hieronder het nummer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EK 2020?

Jep, je leest het goed: het EK dat in 2021 gespeeld wordt heeft nog steeds de titel van vorig jaar. Waarom? Simpelweg omdat het vorig jaar door de pandemie niet heeft kunnen gebeuren.

Aangezien EKs en WKs normaal om de vier jaar worden georganiseerd, kunnen ze niet opeens de jaartallen veranderen- dan moeten ze dat voor de volledige toekomst namelijk ook doen. En dat gaat niet zo makkelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie