3FM nieuws

Tame Impala kondigt twee shows aan in Nederland

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Tame Impala kondigt twee shows aan in Nederland

Dat is nog eens goed nieuws! Tame Impala komt niet voor één, maar twee shows in 2022 naar Nederland. Deze optredens zijn deel van de The Slow Rush-tour die in het teken staat van het gelijknamige nieuwe album. De Australische psychedelische rockband staat op 29 en 30 augustus in AFAS Live.

The Slow Rush

In 2020 kwam het laatste album The Slow Rush van de band uit, maar gezien de status van de wereld was dat niet het beste jaar om daar meteen een tour aan vast te plakken. Gelukkig voor ons maken ze dat alsnog goed in 2022. Het vierde album werd - net als eigenlijk bijna alles wat uit de handen van Kevin Parker komt - enorm goed ontvangen.

3FM-dj Sagid sprak Parker destijds of het vierde studioalbum:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

All-time favorite 'Let It Happen'

Een all-time favorite, kan je Tame Impala gerust noemen. En de cijfers liegen er niet om. Ultieme hit 'Let It Happen' werd een aantal jaar geleden verkozen tot de nummer 1 van de 3voor12 Song van het Jaar en staat bijna altijd in de top 5 van de Top 999 van deze eeuw. Nog een keertje dan, voor wie 'm op een of andere manier heeft gemist:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie