3FM nieuws

Pip Blom speelt morgen op Glastonbury: "Holy shit, we gaan dit doen!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Pip Blom speelt morgen op Glastonbury: "Holy shit, we gaan dit doen!"

Het Glastonbury Festival in Engeland staat op het punt van beginnen: een van de grootste en meest legendarische festivals van de wereld. En wie speelt daar dit weekend? Pip Blom! Drie keer! Mark + Rámon belden even om verhaal te halen.

The road to...

De Nederlandse indieband Pip Blom staat op #6 in de 3FM Live List 2019, de lijst met artiesten die je dit jaar echt moet zien. In Engeland zit dat in ieder geval goed, zéker als je dit weekend op Glastonbury rondloopt.

De optredens zijn letterlijk een droom die uitkomt voor de band. In 2016 begon Pip een blog die 'The Road To Glastonbury' heette, waarin ze allemaal mensen uit de muziekscene interviewde over hun beroep. Pip: "Het is superweird dat we er nu echt staan! Je werkt er natuurlijk hard naartoe, maar als je dan de boeking binnenkrijgt denk je wel 'Holy shit, we gaan dit doen!'"

Zenuwen

Pip is zelf nog niet zo zenuwachtig, maar twee andere bandleden wel: "Eentje heeft er al een week last van zenuwen, de ander sinds 'ie het podium zag waar we op gaan spelen. Het is de John Peel Stage en hij lijkt een maatje groter dan de India op Lowlands. De capaciteit schijnt 7500 te zijn!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie