5 Essential Tracks
NTR

Pip Blom vindt het áltijd tijd voor 'Tainted Love'

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Pip Blom vindt het áltijd tijd voor 'Tainted Love'

Ze is bijna iedere week on the road met haar band en tourbus én staat deze zomer ook nog eens op Glastonbury, maar vond gelukkig tussendoor tijd om met ons te praten over muziek.

'Tainted Love'

Je zou het niet meteen achter haar denken, maar Pip is dus helemaal fan van het nummer 'Tainted Love' van Soft Cell. Pip: "Mijn vader draaide dit liedje altijd heel veel. Ik hou sowieso heel veel van eighties. Ik ben er te jong voor, maar die hele stijl vind ik supervet. En 'Tainted Love' is één van de meest catchy liedjes." True... zit 'ie al in je hoofd?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op shuffle in de tourbus

Tja, als je met een vijfkoppige band veel in de tourbus zit, hoe regel je dan de muziek? Pip: "We hebben een nieuw systeem in de bus. Iedereen maakt een playlist van 100 tracks. Die gooien we bij elkaar in één lijst en die staat dan op shuffle. En de regel is dat je maximaal vijf keer hetzelfde liedje in een lijst mag doen."

En welke Pip dan graag zoveel mogelijk in de lijst gooit? 'Bad Blood' van Working Mens Club. Pip: "Het is echt een goed liedje en als je het hoort weet ik zeker dat je het ook heel leuk vindt en waarom het zo goed werkt in de auto."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie