5 Essential Tracks
NTR

Sports Team: fan en vrienden van Pip Blom!

foto: Lauren Maccabee
  1. Nieuwschevron right
  2. Sports Team: fan en vrienden van Pip Blom!

Je hebt ze misschien wel voorbij zien of horen komen op 3FM. Zo niet, dan kun je er binnenkort niet meer omheen: Sports Team. Ze staan deze zomer op Best Kept Secret en het nieuwe Loose Ends Festival, maar speelden ook op ESNS en op SXSW.

Vrienden van Pip Blom

De naam Pip Blom zal je ook niet ontgaan zijn: Nederlands trots die nu de wereld aan het veroveren is (tenminste, Engeland en Amerika zijn al voor haar gevallen en ze staat op #6 in de 3FM Live List!). In het voorjaar van 2018 hebben Sports Team en Pip Blom dan ook samen opgetreden en dat is heel goed bevallen, aldus Sports Team. Of het altijd zo goed klikt als ze met een andere band touren?

We’ve been on several tours with different bands and very different people I guess. And we’ve got on well with all of them.

En dat resulteert er dus in dat 'Babies Are A Lie' van Pip Blom de 5 Essential Tracks van de band heeft gehaald!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ashton Kutcher

Een van de eerste nummers van Sports Team is 'Kutcher' en die gaat over... inderdaad: Ashton Kutcher. En die spelen ze nog altijd, want volgens Rob is dat de enige die het publiek leuk leek te vinden: "We used to play shows and play three songs and the only one that anyone seemed to like, is Kutcher". Dus, Kutcher's a keeper!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie