3FM nieuws

Pip Blom is #6 in de 3FM Live List 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Pip Blom is #6 in de 3FM Live List 2019

Als er één artiest is die live al veel meters op haar naam heeft staan, dan is het Pip Blom en haar band. In Engeland is dit 3FM Talent al niet meer uit het live-circuit weg te denken en waarschijnlijk ga je haar komend festivalseizoen ook vaak genoeg in Nederland zien.

Wie is Pip Blom?

De Amsterdamse Pip en haar drie bandleden maken indierockliedjes, maar dan net iets rauwer. Veel gitaren met daaroverheen de fijne, bezwerende stem van Pip. Na het behalen van haar middelbareschooldiploma deelde haar vader gelukkig haar mening dat het geen goed idee was om te gaan studeren, waardoor ze de ruimte had om haar muzikale ambities achterna te gaan. En die ambities heeft ze... De grote droom is op Glastonbury spelen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live enthousiasme

Pip Blom live is één van de leukste dingen die je zal zien. Het enthousiasme straalt er vanaf. "Ik ben zeker niet de strakste speler en maak soms best wat foutjes, maar vind het wel heel leuk om daar te staan. En ik hoop ook dat het publiek dat ziet als ze bij ons in de zaal staan. Het is geen baan, we doen het omdat we het zo leuk vinden en het onderling zo naar onze zin hebben."

Wat staat er op de planning voor 2019?

Na meerdere ep's en singles is het in 2019 tijd voor een eerste album. Die komt er dan ook zeker aan! Live staan er op dit moment alleen nog shows in het buitenland op het programma, maar daar zal zeker ook wat in ons landje bijkomen. En anders boek je toch effe een retourtje UK?!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie