3FM nieuws

'Sorry' van Nothing But Thieves is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sorry' van Nothing But Thieves is 3FM Megahit

De boys van Nothing But Thieves scoren opnieuw een 3FM Megahit. Dit keer zijn we verslingerd aan 'Sorry', een spannend en melancholisch nummer dat de Britse band op 18 juli uitbracht. Eerder werden 'Amsterdam' en 'Trip Switch' uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

'Sorry' staat op Broken Machine, het nieuwe tweede album dat Nothing But Thieves op 8 september uitbrengt. Op de plaat staan in totaal vijftien tracks, waaronder deze track en de vorige single 'Amsterdam'. Broken Machine weerspiegelt wie zij zijn als band:

"This album is a snapshot of where and who you are as a band over a small period of time. Writing in 2015/2016... well, we weren't devoid of things to write about. The record hinges on the systems of life we perceive to be automatic and flawless when in reality, they're anything but."

"A fresh and exciting album"

Met Broken Machine wil Nothing But Thieves een rocky album neerzetten dat fris voelt. De Britten zijn niet bang om een beetje te experimenteren met verschillende geluiden. En na een langdurig schrijfproces en een korte periode van opnemen, hebben ze dan ook heel veel zin om hun nieuwe werk te laten horen.

Foto: Bullet-Ray

>> Check alle 3FM Megahits

Ster advertentie
Ster advertentie