3FM nieuws

Man doet zich voor als manager van Adele voor Kendrick Lamar-tickets

  1. Nieuwschevron right
  2. Man doet zich voor als manager van Adele voor Kendrick Lamar-tickets

Een stel uit Miami wilde heel graag Kendrick Lamar zien tijdens het Rolling Loud Festival 2017. Een probleem: ze hadden geen tickets. En dus bedachten ze een list: ze deden zich voor als de manager van Adele.

Justin Jackson en zijn vrouw Angel Lii deden zich voor als Jonathan Dickins, de echte manager van Adele. Zij namen contact op met het platenlabel Interscope van Kendrick Lamar en vroegen om kaartjes. Daar werd de boel niet helemaal geloofd en dus nam het management contact op met de echte J.Dickins. Toen werd al snel duidelijk wat er aan de hand was: This is a scam!

Niet de eerste keer

Het stel deed niet voor de eerste keer aan rollenspel. De man speelde eerder de manager van Adele om aan kaarten te komen voor concerten van Rihanna, Usher, Drake, Katy Perry, Chris Brown en Pharell Williams. Dus tsja, waarom zou je het dan niet weer proberen? Maar dit keer liep het stel tegen de lamp: in plaats van een medewerker van het platenlabel werden ze opgewacht door de politie. Shit!

Hij lust er pap van

In 2007 werd Jackson al tot twee jaar cel veroordeeld, omdat hij een boetiekje in New York had wijsgemaakt dat hij de manager van Madonna was. De eigenaar van de boetiek geloofde hem en leende hem voor 2,4 miljoen aan sieraden, die hij vervolgens weer doorverkocht. Oei!

En nu is de man dus weer gesnapt door de politie, en ook zijn vriendin ontkomt niet aan straf. Hopelijk laten ze het scammen los en doen ze de volgende keer wat iedereen doet: gewoon een kaartje kopen.

Ster advertentie
Ster advertentie