3FM nieuws

DAMN! Kendrick Lamar's nieuwe album is uit, check 'm hier

  1. Nieuwschevron right
  2. DAMN! Kendrick Lamar's nieuwe album is uit, check 'm hier

Veertien nummers, vijfenvijftig minuten, all caps titels. DAMN. van Kendrick Lamar is uit! Een langverwacht album waar onder andere samenwerkingen met Rihanna en U2 op staan. Op 3FM hoor je vrijdag ook tracks van DAMN. voorbij komen, maar je kunt 'm hier natuurlijk ook gewoon van A tot Z beluisteren.

Fan > superfan > Angelique

3FM-dj Angelique Houtveen is de 3FM huis-expert als het gaat om Kendrick Lamar. Ze is al jaren liefhebber en is volgende week ook op het Amerikaanse Coachella festival, waar Kendrick ook optreedt. We vroegen Angelique wat haar eerste indruk van DAMN. is.

"Er is zoveel te ontdekken! Het is echt weer anders dan z'n vorige albums. Van harde hiphop tracks en shots fired naar heel veel zelfreflectie. Na twee keer luisteren ben ik heel enthousiast over 'FEAR', 'FEEL', 'LOYALTY', 'LOVE' en 'LUST'. En natuurlijk de single 'HUMBLE'. Man, ik wil dit nog de hele dag op repeat om het echt te laten binnenkomen!"

Zondag een tweede album?

Er kan tegenwoordig bijna geen album meer uitkomen zonder dat er een complete fantheorie achter schuilgaat. Zo ook bij Kendrick. Het schijnt dat er op zondag 16 april nóg een album uitkomt, als we de onderstaande hints moeten geloven. Ja, het is vergezocht, maar onderschat het speurtalent van een fanatieke fanbase niet...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie