3FM nieuws

Deze dude verzon echt een bizarre smoes om niet op vakantie te hoeven

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze dude verzon echt een bizarre smoes om niet op vakantie te hoeven

We hebben allemaal wel eens geen zin in dingen. Geen zin om de afstandsbediening te pakken, geen zin om af te spreken als je bed zo lekker warm is en soms al helemaal geen zin in school of werk. En dan verzinnen we wel eens smoesjes! Maar waar ligt de grens? Voor een Indische man lag die grens wel erg ver weg. Hij bedacht echt een aparte smoes om niet op vakantie te hoeven met zijn chick.

Wat is er gebeurd?

Het stelletje was van plan om op een leuke #baecation te gaan, maar de man had er iets minder zin in dan de vrouw. En wat doe je als je ergens geen zin in hebt? Ja, dan ben je eerlijk, of je vertelt een klein leugentje. Maar of dit verhaal echt in de categorie 'klein leugentje' valt...

De man, die dus helemaal geen zin had in die vakantie, dacht de perfecte oplossing te hebben. Hij stuurde een mail naar de politie. In die mail liet hij weten dat hij een vrouw had horen praten over een vliegtuigkaping, compleet met bommen etc. Wat er daarna gebeurde is niet meer dan logisch: heisa op de luchthaven! Je kunt nu denken dat het de man allemaal lukte, maar precies op dat moment kwam de politie erachter dat het bericht niet klopte. En dan mag je dus gezellig mee met de politie. Gearresteerd en wel!

Waarom doe je zoiets?

De volgende vraag na zo'n bizar verhaal is natuurlijk: Doe je echt zoiets omdat je niet met je vriendinnetje op vakantie wilt? Nope: de man had er gewoon de centjes niet voor. En wat doe je als je blut bent? Een grote leugen vertellen waardoor je wordt gearresteerd of course. De man bekende eerlijk aan de politie nadat hij was gearresteerd dat hij het alleen maar deed omdat ie broke is.

3 tips voor de beste man

1. Wees eerlijk
Vertel de volgende keer gewoon dat je geen money hebt.

2. Zeg gewoon dat je bezig bent
"Sorry, ik heb het echt te druk met het knuffelen van mijn bed."

3. Kom met een alternatief
Zullen we ongeveer hetzelfde doen maar dan anders?

Ster advertentie
Ster advertentie