3FM nieuws

Hardop bellen in het openbaar is verleden tijd met deze bizarre gadget

  1. Nieuwschevron right
  2. Hardop bellen in het openbaar is verleden tijd met deze bizarre gadget

Of we het ook echt willen gebruiken is een tweede vraag…

Vind je het super awkward om in de trein te bellen? Dan is de gadget Hushme misschien wel iets voor jou. Het is eigenlijk gewoon een masker dat je over je gezicht draagt en daar kan je dan in praten. Oké. Of het minder ongemakkelijk is, dat is volgens ons nog maar de vraag.

Zo werkt het

Nadat je het masker hebt opgedaan kun je het aansluiten op je telefoon. Je doet oortjes in en kan lekker hard praten, zingen of schreeuwen naar de persoon die je belt. En dat allemaal zonder dat iemand het hoort. Ook in de stiltécoupe kan je dus aan je vrienden vertellen wat je vannacht allemaal hebt uitgespookt. Om je een beter beeld te geven, dit is de video van Hushme. En ehh… als je dacht dat jíj bellen in het openbaar ongemakkelijk vond: kijk dan even naar deze man. Die is pas ongemakkelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En hij is zo trots wanneer hij gebeld heeft!! Why?!

En dat is niet alles

Ben je nog niet overtuigd van het feit dat dit de meest bizarre gadget ooit is? Het wordt nog beter. Als jouw in-het-openbaar-praten fobie nog erger is en dit masker je niet helpt, is er meer. Er zitten namelijk óók nog eens speakers op de buitenkant van het apparaat. Hier kun je geluiden op laten afspelen. Bijvoorbeeld een aap, of ehh een Minion. Dan weet je zeker dat niemand je gesprek kan horen en kan je de omgeving in de tussentijd vermaken met geschreeuw van een aap. Top!

Nou ja, wij krijgen liever zo nu en dan een boze blik dan dat we met dít over straat gaan.

Ook leuk:

>> Links en rechts: hoe zit dat nou?
>>Arme studenten, opgelet: je week-OV geldt straks misschien ook op zondag
>>The good, the bad and the Bieber

Ster advertentie
Ster advertentie