3FM nieuws

Win kaarten voor Lowlands tijdens de Down The Rabbit Hole livestream

foto: Hans Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Lowlands tijdens de Down The Rabbit Hole livestream

Dit weekend volg je Down The Rabbit Hole via de livestream van 3FM. Naast een hele toffe uitzending vanaf de prachtige Groene Heuvels, maak je ook nog eens kans op kaarten voor Lowlands 2019. Zet je wekker morgen om 17:00 om dit niet te missen.

DE LIVESTREAM

Tune op zaterdag 6 juli vanaf 17:00, terwijl onder andere Balthazar de Hotot in vuur en vlam zet, in via de livestream op youtube.com/3fm. Daar kun je namelijk een uur lang 3FM-dj Kaj van der Ree volgen vanaf Down The Rabbit Hole.

Hij gaat op zoek naar leuk verhalen van de festivalgangers, draait de vetste livesets (want er zijn zóveel toffe shows. Om paar even een paar voorbeelden te noemen: Editors, De Staat, Vampire Weekend en Lewis Capaldi en dan hebben we het nog niet eens over de zondag gehad), vanaf het festival en natuurlijk komen er ook toffe artiesten langs.

DTRH x Lowlands

We willen je graag een mooie zomer bezorgen en het liefst zo snel mogelijk. Daarom willen we je deze zomer nog naar Lowlands sturen! Wil je deze zomer nog vooraan staan bij Anderson .Paak, The National, Twenty One Pilots en Billie Eilish? Zorg dan dat je de hele livestream volgt om kans te maken op kaartjes voor Lowlands, dat inmiddels al kei-hard is uitverkocht. Good luck!

Ster advertentie
Ster advertentie