We Are Electric

Volg 3FM dit weekend op We Are Electric

  1. Nieuwschevron right
  2. Volg 3FM dit weekend op We Are Electric

Dit weekend is het tijd voor alweer de vijfde weekender-editie van We Are Electric! 3FM is voor het eerst op de weekend-editie van We Are Electric en we kunnen niet wachten om los te gaan op onder andere Ronnie Flex, Disclosure en Oscar and The Wolf. Heb jij er net zoveel zin in als wij? Lees hier meer over deze epische plek in Velder Woods en volg 3FM dit weekend op de socials vanaf We Are Electric.

HOE ZIET HET ERUIT?

Het is AAN in Boxtel! Dit hele weekend, van 5 t/m zondag 7 juli, staat in het teken van dance op een idyllische plek middenin de natuur. De locatie heeft het allemaal: een groot helder meer, een bosrijke omgeving, zonnetje erbij… We horen je gelijk denken aan die vervelende rupsen. Die zijn van tevoren allemaal weggehaald, dus no worries!

De compleet uitverkochte camping heeft voor deze editie een make-over gekregen en ziet er groener uit dan ooit. Je kan ervoor kiezen om zelf je tentje of caravan mee te nemen, maar kant-en-klare (luxe) tenten of tipi’s zijn ook een optie. Samen watertrappelen doe je in het zwembad ‘The Splash’!

WILD WEEKEND OF ELECTRONIC WONDERS!

Steeds groter, toffe randprogrammering en een dikke(re) line-up: dat is We Are Electric 2019. Waar kan jij dit weekend vooral naar uitkijken? Nou, bijvoorbeeld naar de exclusieve festivaloptredens van Ronnie Flex, De Sluwe Vos, Disclosure, Oscar and The Wolf, Charlotte de Witte en San Holo! Er is voor ieder wat wils, van drum ‘n’ bass tot electro en van trap naar house, techno en r&b!

Bekijk hier het tijdschema van het hele weekend.

Verder kun je je opperbest vermaken met sterke randprogramma’s zoals sportactiviteiten, pillow fights, mini golf, een potje jeu de boules, de geliefde RGB disco en een uitgebreide culinaire keuze van foodtrucks, met eten en drinken uit alle windstreken.

Kortom: drie dagen en nachten losgaan met vrienden op avontuurlijke, eigenwijze elektronische muziek kan beginnen! Ben jij klaar voor het echte stampwerk?

Ster advertentie
Ster advertentie