Down The Rabbit Hole

Zo volg je 3FM vanaf Down The Rabbit Hole 2019

foto: Hans-Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je 3FM vanaf Down The Rabbit Hole 2019

De poorten van de Groene Heuvels zijn voor de zesde keer geopend voor Down The Rabbit Hole! Het festival is stijf uitverkocht dus als je geen kaartje hebt, heb je ook écht pech... sorry, not sorry. Gelukkig kan je Down The Rabbit Hole ook vanuit huis volgen, gewoon via 3FM.

Hoe je dit kan doen? Door onze socials in de gaten te houden en door zaterdag om 17:00 in te tunen voor de livestream vanaf Down The Rabbit Hole.

De livestream

Tune op zaterdag 6 juli vanaf 17:00, terwijl onder andere Balthazar de Hotot in vuur en vlam zet, in via de livestream op youtube.com/3fm. Daar kun je namelijk een uur lang 3FM-dj Kaj van der Ree volgen vanaf het prachtige terrein van Down The Rabbit Hole.

Hij gaat op zoek naar leuk verhalen van de festivalgangers, draait de vetste livesets (want er zijn zóveel toffe shows. Om paar even een paar voorbeelden te noemen: Editors, De Staat, Vampire Weekend en Lewis Capaldi en dan hebben we het nog niet eens over de zondag gehad), vanaf het festival en natuurlijk komen er ook toffe artiesten langs.

3FM Top 999

Je hoort in de 3FM Festival Top 999 niet alleen de classics, meezingers en anthems van way back, maar ook tracks en artiesten die je juist in de toekomst wilt zien op festivals. Misschien lukt het je in 2019 al, misschien niet. Maar wat vaststaat is dat de 3FM Festival Top 999 weer vol zal staan met héle lekkere muziek. De lijst wordt dit jaar van 24 tot 30 augustus uitgezonden (tussen 09:00 en 21:00 uur).

Ster advertentie
Ster advertentie