3FM nieuws

1 april: Ed Sheeran-fan denkt dat hij met de échte Ed belt

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 1 april: Ed Sheeran-fan denkt dat hij met de échte Ed belt

1 april komt al bijna om de hoek kijken en dat gaf 3FM-dj Timur een excuus om een luisteraar eens flink in de maling te nemen. Tijdens zijn show vandaag videobelde hij met groot Ed Sheeran-fan Remon, en liet hem geloven dat de enige echte Ed Sheeran in dezelfde call zat. En dat verliep zeer succesvol, want Remon trapte er volledig in.

Fake Ed Sheeran

De fake Ed, genaamd Ty Jones, lijkt bizar veel op Ed Sheeran en wordt vaak voor de Britse singer-songwriter aangezien. Vorige week was hij te gast bij een show van de échte Ed Sheeran, waar fans vervolgens lyrisch werden omdat ze hun idool dachten te herkennen in Ty.

Check hieronder hoe de fake Ed eruitziet én zijn bijbehorende Instagram account:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prank

Ty ging helemaal op in zijn rol en stelde zelfs een heel decor samen, met neppe gouden platen, awards en gitaren. Ook goed om te weten; deze fake Ed Sheeran kan geen noot spelen. Maar zelfs wanneer hij zijn gitaar pakt om een stukje van 'Shape Of You' te spelen, heeft Remon nóg niks door. Pas wanneer Timur hem laat inzien dat het zaterdag 1 april is, valt het kwartje. Maar aan de looks van Ty lag het in ieder geval niet. Bekijk het fragment hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie