3FM nieuws

Tannaz stond ineens oog in oog met haar pester
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Tannaz stond ineens oog in oog met haar pester

3FM-dj Sander Hoogendoorn zag ineens in het boek Laat je niet verpesten dat zijn eigen collega Tannaz erin stond. Hoog tijd om met haar in gesprek te gaan over deze heftige tijd.

Tannaz vertelt: "Ik ben zeker 11 jaar gepest. Het begon op de basisschool, ik was altijd al een buitenbeentje. Ik was echt zo'n persoon die op de hoek van de speelplaats de dansjes van Winx Club nadeed. Mensen vonden dat raar, want iedereen ging knikkeren en ik stond te dansen. Het pesten ging alleen wel door tot aan het eerste jaar van mijn HBO-opleiding."

Tannaz weet niet waar het pesten door kwam. "Het klinkt heel stom maar het had geen reden. Ik werd een aantal keer in elkaar geslagen en achtervolgd naar huis, omdat ik zo anders was".

INEENS OOG IN OOG MET DE PESTER

Toen Tannaz later een keer een kop koffie wilde halen kwam ze plotseling haar pester tegen. "Ik twijfelde echt om weg te gaan. Dadelijk gaat hij spugen in mijn koffie ofzo. Ik stond echt op het punt om om te keren toen hij opeens naar mij toekwam en zei waar al z'n collega's bij waren: 'Hey het is echt fout wat ik heb gedaan en ik ben daarachter gekomen toen ik met iemand bevriend werd die ook veel gepest werd, toen realiseerde ik me pas dat ik ook zo erg ben geweest tegen jou." Die woorden hebben Tannaz echt geraakt. "Ik vond het echt heel mooi dat hij dat deed."

ADVIES VAN TANNAZ

"Als jij in de pauze wil dansen in de hoek, moet je dat vooral doen. Als jij denkt dat je daar iets mee kan bereiken dan kan je dat ook. Geloof gewoon in jezelf en blijf doorzetten want je kunt het echt wel."

Check hier het volledige gesprek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie