3FM nieuws

Jett Rebel eist positiviteit met 'Love Right Now' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel eist positiviteit met 'Love Right Now' in de 3FM Live Box

Het heeft even mogen duren, maar hij is terug! Jett Rebel staat na twee jaar pauze weer in de 3FM Live Box. Samen met 3FM-dj Sander Hoogendoorn bespreekt hij zijn ervaringen tijdens de coronacrisis en speelt hij z'n nieuwe single 'Love Right Now' live.

Lockdown

"Dit is het equivalent van een dikke liveshow voor ons!", vertelt Jelte Tuinstra (Jett Rebel) enthousiast. Na anderhalf jaar thuis muziek maken geniet hij van elk optreden dat hij geeft, met of zonder miljoenenpubliek.

Tijdens de lockdown is Jett Rebel helemaal terug bij zijn eigen roots. Het nieuwe nummer is dan ook écht op en top Jett Rebel. Hoe hij dat zelf beschrijft? Simpel:

Quote

"Aanstekelijke, dansbare rock. Met een gek randje, maar toch catchy. Een beetje vrouwelijk en een beetje mannelijk"

Jett Rebel

'Love Right Now'

Het nummer zelf is enorm positief en daarmee heeft hij ook het een doel bereikt voor dit nummer. Hij wil een tegengeluid zijn voor het vaak negatieve en pessimistische geluid dat je overal hoort.

"Als mensen dan naar mij luisteren, laat mijn stem dan een positieve zijn."

'Love Right Now' komt op zijn nieuwe plaat genaamd Pre-Apocalypse Party Playlist. En de naam zegt het al: deze muziek is gemaakt als het einde van de wereld in zicht is. Dat ene moment waarop niets meer boeit en iedereen met elkaar gaat.

Je gaat nog even moeten wachten op de nieuwe plaat. Hij staat gepland voor 16 juli. Tot die tijd kun jij alvast genieten van Jett Rebel in zijn element. Check de track hieronder.

Interview Jett Rebel

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Love Right Now' nabeschouwing

Ster advertentie
Ster advertentie