3FM nieuws
BNNVARA

Son Mieux covert 'Watermelon Sugar' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux covert 'Watermelon Sugar' in de 3FM Live Box

Son Mieux kwam langs in de 3FM Live Box! Dit keer niet alleen om de monsterhit 'Watermelon Sugar' van Harry Styles te coveren, maar ook om hun nieuwe single 'Drive' live te spelen. Check hieronder beide optredens en het interview met 3FM-dj Sander Hoogendoorn.

Aan het eind geeft de band je ook een primeurtje dat je zeker niet wil missen, lees snel verder!

Outfits

De afgelopen tijd straalt de band in gecoördineerde outfits en vandaag is het niet anders. "We hebben er veel plezier in de laatste tijd," zegt frontman Camiel Meiresonne.

Op de 3FM Awards was de band ook al te zien in sprankelende pakken met wijde broeken. En Camiel heeft ook nog eens vijf keer van jasje gewisseld. Dit belooft wat te worden voor hun toekomstige liveshows!

Gesplitst album

Naar een gesplitst album was al eerder gehint. De band bracht namelijk het nummer 'Will' in twee delen uit. Het album is in twee delen opgesplitst en komt dan ook op twee aparte momenten uit. "Ik had een hele bunch aan liedjes liggen en ik merkte dat daar een natuurlijke tweedeling in ontstond," vertelt Camiel, "ieder stukje krijgt zo de aandacht die het verdient".

Release

Origineel gezien zou het eerste deel van het album volgende week uitkomen. Door een aantal shows die niet door kunnen gaan is de release verplaatst naar 28 mei.

Om de wacht een beetje te verzachten geeft de band 3FM wel een primeurtje: op 2 december gaat de band een volledig eigen show spelen in TivoliVredenburg! Hoeveel nachten is dat nog slapen?

Check hieronder het volledige interview en kijk beide optredens!

Interview Son Mieux

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie